OUD-NIEUW PARTY - "ER ZIT MUZIEK IN HERK" -

Voor de 5de keer op rij " ER ZIT MUZIEK IN HERK" . Vier oud-nieuw in Herk-de-Stad!

Voor de vijfde maal wordt er in Herk -de-Stad op oudejaarsavond de Oud-Nieuw Party georganiseerd, met name 'Er zit muziek in Herk'. De vorige vier jaren was het concept telkens een groot succes.

"Daarom houden we vast aan onze succesvolle formule", zegt Wim Hayen, één van de organisatoren van Oud-Nieuw. "De succesformule is de democratische prijs voor het uitgebreid koud buffet, inclusief een aperitief en dit jaar een uitgebreid dessertbuffet.

Wij zorgen ook dat we op tijd klaar zijn met het eten, zodat we het nieuwe jaar met stijl kunnen in te zetten, daarvoor zorgt de DJ dat jong en oud zich volledig kan uitleven."

"De organisatie van deze party is vijf jaar geleden ontstaan uit een kleine groep van mensen die betrokken zijn bij de voetbal van Herk FC. Er was al jaren nood aan een leuk feestje op oudejaarsavond. Daarom hebben een paar mensen hun schouders eronder gezet om er elk jaar een geweldige avond van te maken. Ook voor mensen buiten Herk-de-Stad. We hebben een prachtige accommodatie waar vele organisaties van dromen. deze kan uitstekend gebruikt worden voor allerlei activiteiten en op oudejaarsavond zal deze omgetoverd worden tot een sfeervol clubhuis dat gerant zal staan om het nieuwe jaar in stijl en met de nodige ambiance in te zetten."

"We hebben de prijs dit jaar weer met opzet laag gehouden", gaat Wim Hayen verder. "37 euro per persoon voor een uitgebreid koud buffet, aperitief en dessertbuffet inbegrepen, is voor iedereen betaalbaar. We beginnen om 20 uur, inschrijven voor het koud buffet is verplicht."

Na 22.00 uur zijn niet-ingeschreven personen ook welkom, de inkom is dan gratis. Een DJ zorgt voor gepaste muziek voor jong en oud.

Inschrijven: via Wim Hayen voor 20 december 2015

Meer info: wim.hayen.herk@telenet.be - 0496/18.54.87

Waar: Clubhuis Herk FC, Pikkeleerstraat, Herk-de-Stad