HERK FC MET EEN ONUITGEGEVEN ELFTAL HEEFT ALLES UIT DE KAST GEHAALD

Trainer Jos meykens moest 5 basisspelers missen voor de moeilijke verplaatsing naar KVK Beringen.
Kapitein Nick Maesen en Stijn Quintiens zaten een gele schorsingsdag uit, Niels Willems zit met een scheur in zijn hamstrings (drietal weken uit), de aanvallende middenvelders Yusuf Ozcan een liesblessure (drietal weken uit) en Kevin Franssens ligt in de gips met een barst in de enkel (zestal weken).
Stijn Theunissen kwam wel aan de aftrap, lichte hersenschudding en 5 hechtingen in de lip van vorige wedstrijd tegen Daring Huvo Jeuk.
Het was dus puzzelen voor trainer Jos Meykens. William Vanvoorden moest nog voor de rust noodgedwongen het terrein verlaten met een open snijwond. Maar de vervangers hebben het verre van slecht gedaan. Beringen komt op het halfuur, dankzij een strafschop (handspel, aangeschoten bal), in een bevoordeelde situatie. Gans Herk FC heeft gestreden tot de laatste minuut om het verdiende gelijkspel uit de wacht te slepen. Maar in blessuretijd moesten de jongens van Herk FC de kelk-tot-op-de-bodem-ledigen. £Eindstand 2-0.
Luca Fancello, Dennis Lauwen, Lennert Liefsoens en Mathias Stoffelen verschenen voor het eerst dit seizoen aan de aftrap.
Michaël Schepers en Mahmoud Agounad zaten voor het eerst dit seizoen bij de kern en mochten zo ook hun eerste minuten spelen bij het eerste elftal.